Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

BDSM

Wanneer BDSM ter sprake komt, en dat is tegenwoordig heel wat normaler dan vroeger, dan hangt daar nog steeds een mysterieuze zweem omheen. Mensen hebben er wel een idee van, maar weten ook niet precies wat het is.

Ze weten wel dat het te maken heeft met een dominante rol en een onderdanige rol, maar wat dat rollenspel verder inhoudt, daar hebben ze geen kaas van gegeten. Je ziet dan ook vaak dat wanneer mensen interesse in BDSM hebben, dat ze vaak vooral nadenken over sex, dominantie, pijn en vernedering.

En hoewel dit ook allemaal zeker een rol in BDSM kan hebben, is dit echt niet altijd nodig. Er zijn zoveel mogelijkheden, in allerhande gradaties, dat het heel persoonlijk is wat voor een inhoud eraan gegeven wordt.

Lees verder..

Hier vind je andere BDSM-contacten

Zoek je naar BDSM?, dan vind je hier de snelste en op een veiligste manier eem sexcontact op deze websites. Je kan dan op een veilige manier met elkaar in de chat bespreken wat jullie wensen zijn en ontdekken of er eenklik tussen jullie is.

Wat is BDSM en wat betekend het

BDSM is een afkorting, die ook nog eens op verschillende manieren wordt uitgelegd. Volgens sommigen betekent BDSM Bondage, Dominantie, Sadisme en Masochisme. Voor anderen staat het voor Bondage en Discipline, Dominance and Submission.

Kort door de bocht kan je stellen dat wanneer mensen het over BDSM hebben, dat het dan gaat om een kinky rollenspel, waarbij de machtsverhouding centraal staat en op verschillende manieren benadrukt kan worden.

Een BDSM-sessie kan gaan over bondage seks, een specifieke seksuele beleving, het kan zijn dat het om discipline gaat, het kan spanking bevatten of iemand kan vastgebonden worden. Er kunnen attributen gebruikt worden.

Denk dan onder meer aan blinddoeken, zweepjes, het beperken van de bewegingsvrijheid met bondage, het gebruik van andere speeltjes en hulpmiddelen, en ga zo nog maar even door. Bij BDSM is niet alleen discipline, submissie of onderwerping van belang, maar ook plezier, vertrouwen en fantasie spelen een grote rol.

Waar vind ik mensen die van BDSM houden?

Vroeger was het een beetje een geheim wereldje en als je interesse in BDSM had, dan waren er maar enkele plekken waar je terecht kon, en was het ook niet zo eenvoudig om gelijkgestemden te vinden. Je kon dan naar een hele specifieke club of je kon een advertentie plaatsen in speciale sexblaadjes.

Dat is tegenwoordig wel anders. Vooral sinds Fifty shades of grey een wereldwijd succes werd, zijn er steeds meer mensen op zoek naar BDSM, en ze doen dat veel minder geheimzinnig. Online komen gelijkgestemden op sexsites bij elkaar en vinden ze een meesteres, slavin of andere beoefenaars.

Kan BDSM gevaarlijk zijn?

BDSM omvat natuurlijk ongewone vormen van seks, overgave, pijn, vernedering en ga zo maar door. Hierbij worden grenzen onderzocht. Wederzijdse toestemming is dan heel erg belangrijk. Je wil grenzen onderzoeken, maar niet overschrijden. Je moet elkaar kunnen vertrouwen, want je geeft de controle uit handen.

BDSM kan gevaarlijk zijn, maar dat ligt helemaal aan hoe jij en jouw sexcontact ermee omgaan. Wanneer je aan gevaar denkt, dan komen er waarschijnlijk beelden van pijn, bloed of andere onprettige, lichamelijke ervaringen bij jou op.

Je kan ook denken aan de controle die je afgeeft, en waarmee dan niet respectvol wordt omgegaan. Dit zijn allemaal belangrijke punten, die aandacht verdienen, en waarover jij zeker dient te praten met jouw sexcontact, voor je gaat spelen. Maar dat is niet het enige.

Wat vaak vergeten wordt, is de nazorg. Wanneer je BDSM-sessies hebt, dan komen er stofjes in jouw hersenen vrij en beleef jij allerhande emoties. Die kunnen heel overweldigend zijn. Daar wil je niet alleen tijdens een BDSM-spel goed mee omgaan, maar ook daarna.

Het kost namelijk even tijd om al die gevoelens en emoties te verwerken en een goede meesteres of meester zal ook na het BDSM-spel aandacht daaraan besteden. Wanneer dit niet gebeurt, dan kan dat mentaal en emotioneel zwaar zijn voor een slaaf of onderdanige.

Wat zijn populaire BDSM-toys en waar koop ik ze?

Als je aan BDSM denkt, dan denk je waarschijnlijk ook aan BDSM-toys. Bij spelletjes worden immers speeltjes gebruikt. Dat kan werkelijk van alles zijn. Er zijn ook steeds meer speeltjes en verschillende uitvoeringen van speeltjes te krijgen.

Je hoeft hier niet eens speciaal voor naar een sexshop. Dat vinden sommige mensen nog steeds ongemakkelijk. Tegenwoordig vind je alles online en je hebt dan ook nog eens veel meer keuze.

Bondage touw

Bij BDSM denken mensen vaak aan bondage en daarvoor kan je speciale bondage touwtjes krijgen. Je kan elkaar dan vastbinden of bepaalde lichaamsdelen afbinden. Bondage touw is te krijgen in allerhande materialen en structuren, van heel glad en zacht, tot ruw en hard.

Vibrator

Vibrators heb je in alle soorten, maten, uitvoeringen, materialen, kleuren, met en zonder extraatjes. Ze passen dan ook perfect bij BDSM, want je kan er van alles mee doen en je kan er alle gaatjes mee vullen.

Spanking

Spanking kan je natuurlijk gewoon met je handen doen, en dat is waarschijnlijk ook de beste manier om ermee te beginnen, maar uiteindelijk wil je ook daarmee verder gaan en dan ga je kijken voor spanking speeltjes. Je denkt dan misschien alleen aan zweepjes, maar er zijn veel meer mogelijkheden om iemand een goede spanking te geven. Denk dan bijvoorbeeld aan pads of een lange, dunne lesaanwijzer.

Wat is een BDSM party?

Op een BDSM-party komen gelijkgestemden samen om te feesten, te socializen en om te spelen. Het is voor velen ook een mogelijkheid om in een bepaalde outfit buiten de deur te komen en gezien te worden en om openlijk een machtsrelatie te kunnen tonen en ervaren.

Zoek je naar: bdsm?

Druk dan nu hier voor gratis contact!