Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Kinky Vrouwen

Kinky vrouwen zijn opwindend en spannend en bij menig man slaat de fantasie lichtelijk op hol wanneer ze een uitdagende vrouw zien. Opeens krijgen ze allerlei gedachtes, waar ze normaal waarschijnlijk niet eens over na durven te denken. Met die vrouw is dat mogelijk, maken ze ervan.

Want niet iedere kinky vrouw doet ook alle kinky dingen. De kans dat ze veel meer doet dan jij gewend bent, is echter wel groot. Mannen gaan dan ook massaal online op zoek naar kinky vrouwen. Ze plaatsen een sex advertentie of bekijken profielen en advertenties op sex sites.

Het lijkt ook wel alsof er steeds meer kinky vrouwen zijn. Dit komt onder meer door ‘Vijftig tinten grijs’. Zowel het boek, als de film, werden een hit, en opeens gingen vrouwen meer nadenken over pikante sex.

Je ziet op sexsites dan ook steeds meer kinky vrouwen, en waar deze vrouwen eerst vooral prive ontvangst aanboden, zie je nu steeds meer vrouwen die stoute sex voor hun eigen ge Lees verder..

Hier vind je contacten van kinky vrouwen:

Je kan op straat wel vermoeden dan een vrouw erg kinky is, maar om daar dan ook nog actie op te ondernemen, dat gaat voor veel mannen te ver. Het is dan veel makkelijker om op sex sites te kijken. Daar komen alle mannen en vrouwen, die alle soorten sex zoeken, bij elkaar, en daar zitten ook een hoop ondeugende leden tussen.

5 tips voor het omgaan met een kinky vrouw

Eigenlijk ga je met een kink vrouw net zo om als met alle vrouwen. Jij kan gewoon iets vrijer en eerlijker over jouw kinks zijn.

  1. Ben open en eerlijk over jouw kinks. Je dient elkaar te vertrouwen, dat is belangrijk voordat je begint.
  2. Draaf niet meteen door. Je wil wel eerlijk en open over jouw fantasietjes zijn, maar je wil niet meteen te hard van stapel lopen. Begin rustig aan. Je wil grenzen onderzoeken, niet meteen erover heen springen.
  3. Houd het wel ook spannend, interessant en houd de afwisseling erin. Het hoeft niet ieder gesprek alleen maar over jullie kinks te gaan. Dat gaat niet alleen vervelen, maar je toont dan ook geen interesse in de persoon, en daardoor kom je niet serieus over.
  4. Of zij nou dominant of onderdanig is, geef haar aandacht en wil weten waar zij van geniet. Als jij onderdanig bent, dan lijkt dat logisch. Jij wil jouw meesteres immers dienen, maar meesters vergeten vaak dat een onderdanige vrouw die kant ook nodig heeft. Ze zal jou dan nog meer willen plezieren.
  5. Probeer verrassend en spontaan te zijn, bijvoorbeeld door iets kinkies te doen wanneer dat niet gepast is of wanneer zij het niet verwacht. Let er daarbij wel op dat je niet over haar grenzen heen gaat.

Waar doe je kinky inspiratie op?

Als je zelf niet echt een wilde fantasie hebt, maar wel weet dat je interesse hebt naar aparte sex, dan vind je online natuurlijk allerhande mogelijke bronnen voor inspiratie. Je kan pornovideo’s bekijken, websites van meesters, meesteressen en slaven bezoeken, je kan sexverhalen lezen en je kan sexcontacten vinden die hetzelfde zoeken als jij.

Je kan dan zoeken naar prive ontvangst, maar die vrouwen zijn meer bezig met jouw plezieren, dan met het spel en de energie daarbij tussen jullie. Je zal waarschijnlijk meer voldoening ervaren met een gelijkgestemde, dan met iemand die aan prive ontvangst doet en ervoor betaald wordt.

Er zijn ontzettend veel advertenties te vinden, alleen bedoeld voor personen met een bepaalde fetisj. Op sexcontact websites kan je die advertenties heel makkelijk filteren, zodat je snel vrouwen vindt die dezelfde kinks als jij geil vinden.

Je hebt dan ook de mogelijkheid om eerst alles te bespreken, dan kan je inspiratie bij elkaar op doen, maar dan weet je het ook tijdig als het toch geen match is, bijvoorbeeld doordat jullie andere ideetjes over jullie fantasietjes en kinks hebben.

Wat zijn kernwaarden van kinky play?

De drie belangrijkste kernwaarden bij kink play zijn respect, vertrouwen en veiligheid. Het maakt dan niets uit welke vorm jullie beoefenen. Die drie komen steeds terug. Er zijn verschillende relatievormen bij BDSM of andere kink relaties. Dat heeft niet alleen, maar wel ook met de seksuele voorkeuren te maken.

In advertenties en profielen staat ook vaak al aangegeven wat diegene graag doet. In de chat kan je dan eenvoudig bespreken of jullie dezelfde kernwaarden hebben en daar op dezelfde manier mee omgaan. Ondertussen leer je elkaar kennen en bouw je aan jullie vertrouwensband.

Denk goed na over wat jouw grenzen zijn. Die respecteren hoort erbij. Je kan je online al flink orienteren over wat er allemaal mogelijk is. Er zijn zelfs lijsten die je kan invullen om zo aan elkaar kenbaar te maken wat wel en wat niet wenselijk is. Op die manier kan je rustig aan het spel opbouwen en uitbouwen, en zo steeds verder elkaars grenzen ontdekken.

Zoek je naar: kinky vrouwen?

Druk dan nu hier voor gratis contact!