Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Meesteres

Veel mannen fantaseren over een meesteres en er zijn steeds meer vrouwen die deze kant van zichzelf ontdekken. Het is best wel een breed begrip, want waar een meesteres zich precies mee bezig houdt, dat ligt helemaal aan wat jullie samen op voorhand bespreken.

Natuurlijk is een slaaf er om de meesteres te dienen, maar bij een ‘goede’ sadomasochistische relatie, gebeurt dat wel met respect en wederzijds goed vinden. Het is natuurlijk wel zo dat een meesteres een bepaalde vaardigheid het beste, of liefste, uitvoert. En de meeste meesteressen zullen, in overleg, wel ook de grenzen opzoeken.

Lees verder..

Waar kan ik meesteressen en slavinnen vinden?

Tot voor kort was het niet eenvoudig om een meesteres of een slavin te vinden. Natuurlijk waren ze er wel, maar meestal in bepaalde kringen, niet in grote getallen, en op heel weinig sites online te vinden.

Tegenwoordig is dat wel anders. Onder meer dankzij boeken en films zoals Vijftig tinten grijs, die kinky sex en sm meer toegankelijk en gangbaarder gemaakt hebben. Niet alleen zijn steeds meer kerels en dames nieuwsgierig naar rollenspellen die om macht draaien, ze gaan ook actief op zoek naar gelijkgestemden.

Dat gebeurt vooral online. Daar komt iedereen uit het hele land bij elkaar op zoek naar een meester, een meesteres, een slavin of een slaaf. Je kan in jouw profiel of sexadvertentie al aangeven waar je precies naar zoekt.

Wat is een meesteres

Een meesteres is een vrouw die de dominante rol heeft binnen een sadomasochistische relatie. Er zijn vele namen voor meesteressen, vaak ook afhankelijk van een bepaalde vaardigheid die deze vrouw bezit.

Denk dan onder meer aan een vrouwelijke leermeester, een vrouwelijke onderwijzer, een vrouwelijke meerdere, een leermeesteres, een bazin, patrones of eigenares. En ga zo nog maar even door. Er zijn vele synoniemen voor deze meesteressen en meestal bepaalt de vrouw hoe zij genoemd wil worden.

Veel mannen, en ook dames, zien dan meteen een zweep en andere sm-attributen voor zich. Toch hoeft dit niet altijd het geval te zijn. Heerschappij en macht gaan niet altijd hand in hand met pijn. Het kan ook om vernedering, seks of nog andere voorkeuren gaan.

Wat doet een SM meesteres?

Net zoals dat ieder mens anders is, is ook iedere meesteres anders. En wat jij met die sm-meesteres doet, dat bespreken jullie op voorhand. Dat is heel belangrijk, want er is zoveel mogelijk.

Je wil natuurlijk wel dezelfde wensen hebben en er hetzelfde van verwachten. Je wil jouw meesteres ook kunnen vertrouwen. Zodat zij jouw grenzen niet overgaat en respectvol met jou omgaat. Daarbij is de nazorg ook erg belangrijk.

Een dominante vrouw is niet alleen maar dominant. Het is juist de kunst om alle emoties te kunnen dienen. Bij de een is dat wanneer de vrouw gezag uitstraalt en een ander heeft daarvoor straf met een tak nodig. Jullie bepalen het spel.

Een goede meesteres, vrouwelijke meerdere, opperste gebiedster, bazin, of hoe jij deze dame ook gaat noemen, speelt een rol, net zoals jij op dat moment ook in een rol terecht komt. Degene met de dominante rol heeft de macht, en het is belangrijk dat daar op een goede manier mee omgegaan wordt.

Jij blijft je dan veilig voelen en zo kan je bouwen aan een sadomasochistische relatie met een meesteres.

Hoe kun je meesteres worden?

Om meesteres te worden, dien je eerst goed in je vel te zitten. Dit klinkt misschien heel raar, maar je krijgt opeens macht over iemand anders. Als jij met opgekropte gevoelens zit, ongeacht waar dat over gaat, dan kunnen die emoties, in het spel, leidend worden. En dat is niet goed voor de sadomasochistische relatie die je met elkaar hebt.

Wanneer je gaat spelen, erover gaat lezen, porno gaat kijken, doe dan even moeite, en kleed je als een meesteres. Dit geldt natuurlijk zeker als je een sessie gaat houden of een spel gaat spelen. Je komt dan veel meer in jouw rol en in het gevoel terecht.

Bespreek en bepaal op voorhand heel duidelijk jouw grenzen. Denk erover na wat je allemaal wel en niet wil doen en leer daar meer over. Online vind je ontzettend veel informatie over de praktijk, de psychologie erachter, hoe je een goede instelling kan creeren, hoe je het kan leren, wat er van je verwacht kan worden, en ga zo nog maar even door.

Je kan natuurlijk ook een meester of meesteres met ervaring zoeken en kijken of je in de leer mag gaan. Sexcontacten voor allerhande vormen van kinky sex, dus ook voor meesteressen, vind je op sexsites. Steeds meer mensen zijn er nieuwsgierig naar en willen dit delen met gelijkgestemden.

Zoek je naar: meesteres?

Druk dan nu hier voor gratis contact!