Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Parkeerplaatssex

De meeste mensen hebben wel eens sex op een parkeerplaats gehad. Dat is ook parkeerplaatssex, maar dan is het niet per se de bedoeling dat je bekeken wordt of dat er iemand mee gaat doen. Dat komt dan gewoon net zo uit of is een handige plek als je nergens anders terecht kan.

Wanneer mensen het hebben over parkeerplaatssex, dan hebben ze het over sex op een parkeerplaats waar ze bekeken worden, waar andere mensen mee kunnen doen, waar meerdere mannen tegelijk zijn. Deze sex parkeerplaatsen zijn steeds populairder en ook online merk je dat steeds meer mensen op zoek gaan naar contacten voor parkeerplaatssex.

Lees verder..

Waar vind je mensen voor parkeerplaatssex?

Je kan natuurlijk gewoon naar een bekende parkeerplaats voor parkeerplaatssex gaan. Voor veel mensen is dat wat ongemakkelijk, zeker als ze alleen zijn. Het is dan veel prettiger om eerst iemand te leren kennen, met wie je dan samen kan gaan.

De meeste mensen die op zoek gaan naar contacten voor parkeerplaatssex, vinden die online op sexsites. Iedereen op een sexsite zoekt sex en de kans is dus heel groot dat je een nieuw sexcontact vindt met wie jij sex op een parkeerplaats kan hebben.

De Top 3 sexsites waar jij mannen en vrouwen vindt voor parkeerplaats seks staat hier.

Wat zijn populaire plaatsen voor parkeerplaatssex?

Je vindt door het hele land parkeerplaatsen voor parkeerplaatssex. De een natuurlijk wat populairder dan de ander. In de ene provincie wonen ook gewoon veel meer mensen die ervan houden, maar als je even rondkijkt, dan zie je snel dat er door het hele land parkeerplaatssex gezocht wordt.

Friesland

In Friesland is sex op een parkeerplaats erg populair. De Friezen lusten er wel pap van. Er zijn maar liefst 6 bekende sex parkeerplaatsen.

 • Parkeerplaats ‘De lanen / De wielen’ tussen Joure en Lemmer
 • Parkeerplaats Kivitshorne tussen Sneek en de Afsluitdijk, achter het tankstation
 • Parkeerplaats De Vonken, aan beide zijden, achter de tankstations, op de A7 ter hoogte van Gorredijk
 • De Carpoolplaats bij het AZC in Dokkum
 • Parkeerplaats richting Natuurcamping De Pomp, aan het einde van de weg, tussen Dokkumernieuwezijlen en Zoutkamp
 • Parkeerplaats bij afslag St. Johannesga, bij recreatiegebied ‘De Ulesprong’

Gelderland

In Gelderland weten ze het aantal parkeerplaatsen voor sex goed te vinden. Daar zijn er maar liefst 17! Hier vind je de Top 6.

 • Carpoolplaats bij afslag Grave/Hernen
 • Neem op de A50 de afslag Apeldoorn, rijd bij Woudhuisemark het bos in, dan aan de linkerkant
 • Bij afslag 18 Kootwijk / Harderwijk, richting Harderwijk, na 500 meter links en meteen weer link op de parkeerplaats, na een paar honderd meter doorrijden, is er weer een parkeerplaats
 • Op de A28 bij afslag 15 eraf, richting Epe, na de wildroosters meteen de eerste weg rechts, bos inlopen, of om de parkeerplaats en dan rechts
 • Bij afrit Hoenderlo, richting het Van der Valk hotel, onderaan links, kleine ventweg
 • Parkeerplaats Bruggelen tussen Apeldoorn en Twello

Zuid-holland

Met 28 parkeerplaatsen voor parkeerplaatssex spant Zuid-Holland echt de kroon. Je hoeft hier nooit ver te rijden om lekker te kunnen neuken. Hieronder vind je de Top 6 parkeerplaats sex hotspots.

 • Parkeerplaats met uitzicht over het Spui, bij Barendrecht, niet de parkeerplaats van het saunacomplex, volg de parkeerplaatsborden naar rechts
 • Op A15 afslag Dordrecht, neem op de N3 de afslag Staart voorbij de brug, bij de stoplichten rechts en de volgende stoplichten rechtdoor, aan het einde van de weg de bocht naar rechts nemen, doorrijden tot onverlicht gedeelte, met aan beide zijden parkeerplaatsen
 • Parkeerplaats Lickebaerdbos, bij afslag restaurant Lickebaerd helemaal doorrijden tot het einde
 • Op de A4 neem je de afslag Leiden / Zoeterwoude en dan volg je Vlietlanden
 • Bij Zestienhoven op de Bovendijkweg richting Achter Zestienhoven, groot parkeergebied
 • Bij diverse parkeerplaatsen langs het Brielse meer, Rozenburgsestrand en bij nudistenstrandje

Wat is er zo geil aan neuken op de parkeerplaats?

Parkeerplaats sex is opwindend voor mensen om meerdere redenen. Het is spannende sex voor sex contact, met een bekende of wildvreemden, die kunnen toekijken en mee kunnen doen, op een publieke locatie. Voor veel mensen is het dan ook erg avontuurlijk.

Bekijken en bekeken worden, vinden sowieso al aardig wat mensen opwindend, maar dat er dan ook nog iemand mee kan doen, die je verder niet kent, op een openbare plek, dat maakt et nog geiler voor veel mensen.

Je kan afspreken op een specifieke parkeerplaats of ergens in de provincie gaan kijken. Online vind je sexdates profielen en advertenties van mensen die een cardate of parkeerplaats sex zoeken. Je kan in jouw advertentie precies aangeven wat je wel en niet wil en waar je precies naar zoekt.

Wat zijn de regels rond parkeerplaatssex?

Er zijn niet echt regels rondom parkeerplaats sex. Met blikken en signalen wordt duidelijk gemaakt wat wel en niet wenselijk is. Oogcontact is daarbij erg belangrijk. Iedereen is wel respectvol en bij een afwijzing levert dat geen problemen of ongemakkelijke situaties op.

Ga gewoon naar een parkeerplaats voor sex en kijk eens rond. Je hebt dan snel genoeg door wat op die specifieke parkeerplaats de signalen zijn. Als je contact met iemand hebt, kan je het ook altijd vragen of bespreken hoe jullie elkaar attent maken op andere mannen en vrouwen.

Zoek je naar: parkeerplaatssex?

Druk dan nu hier voor gratis contact!