Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Partnerruil

Steeds meer mensen denken op een andere manier over sex. Het is niet meer iets wat exclusief wordt en blijft binnen een relatie, maar iets om van te blijven genieten, op allerhande manieren, en met verschillende mensen.

Er zijn dus ook steeds meer koppels op zoek naar partnerruil. Zij worden ook wel swingers genoemd. Je kan hiervoor naar parenclubs gaan, maar er zijn ook steeds meer koppels die online op zoek gaan naar andere stelletjes, en ook singles, om mee te swingen.

Partnerruil gebeurt overigens niet alleen tussen stelletjes, maar het kan ook zijn dat er een extra man of extra vrouw bij komt. Ook dit kan je in een parenclub vinden. De meeste mensen die nieuwsgierig zijn en interesse hebben in partnerruil kijken voor de eerste keer online op sexsites.

Lees verder..

Op deze sites vind je contacten voor partnerruil

In jouw directe omgeving is het waarschijnlijk niet zo eenvoudig om sexcontacten te vinden voor partnerruil. Behalve als je naar een parenclub gaat. De meeste swingers vertellen dat niet meteen aan de buitenwereld. Op sexsites is dat veel handiger.

Hier komen gelijkgestemden bij elkaar op zoek naar seks met andere koppels. Je hebt elkaar zo gevonden en je kan eenvoudig communiceren via de chat, zonder meteen jouw persoonlijke gegevens te moeten delen. Je vindt hier ook veel single mannen en vrouwen op zoek naar swingers.

Wat is partnerruil

Je spreekt van partnerruil of swingen wanneer je binnen een vaste relatie sex met andere mensen hebt, in de meeste gevallen doe je dat samen, als koppel. Er zijn niet echt vaste regels voor. Het ligt er maar net aan wat jij en jouw partner voor jullie relatie afspreken.

Het is wel belangrijk voor jullie relatie dat jullie duidelijke afspraken maken over wat jullie wel en niet doen. Swing je alleen met een ander stel of ook met z’n drietjes, of zonder elkaar? Hoe ver kan iedereen dan gaan? Blijft het bij zoenen, vrijen of helemaal? Is daarnaast ook nog een vriendschap mogelijk of wordt het puur seksueel gehouden?

Je kan er jullie seksleven een flinke boost mee geven, maar je dient elkaar wel ook te vertrouwen. Het is allemaal heel spannend en een leuk idee, tot er iets gebeurt wat jouw vriend of vriendin niet leuk vindt.

Of jouw partner als je getrouwd bent. Het is belangrijk dat jullie daar dan ook volwassen mee omgaan, en als je op voorhand duidelijke afspraken maakt, en je daar aan houdt, dan kan het zorgen voor menig geile avond met andere koppels.

 

Wat zijn swingers voor mensen?

Swingers zijn niet echt een soort of type mensen. Wat ze gemeen hebben, is dat ze op een vrijere manier over sex denken. Dat kan ook met andere mensen erbij. In een parenclub of een prive omgeving. Dat kan met vrienden op basis van vriendschap zijn, met wildvreemden, of in een club.

Ze komen uit alle lagen van de bevolking en van iedere achtergrond. De meeste koppels hebben onderling afgesproken wat wenselijk is, wat niet, en hoe ze ermee omgaan als dat tijdens de praktijk anders loopt, of als ze ergens tegenaan lopen, wat ze niet besproken hebben.

Wanneer je als koppel contact hebt met een ander stel of single, dan is het belangrijk om tijdens een goed gesprek te bespreken wat jullie afspraken onderling zijn en hoe jullie er allemaal samen mee om zullen gaan.

Wat zijn kernwaarden voor partnerruil?

Alles draait om genot en plezier en daarvoor is respect natuurlijk ontzettend belangrijk. Ben duidelijk, eerlijk en open over wat jij wel en niet prettig vindt. Zorg dat iedereen aanwezig ook op de hoogte is van elkaars wensen en grenzen. En dat er een signaal is, dat voor iedereen duidelijk is, waarmee iemand of een handeling wordt afgewezen.

Wanneer alles respectvol gebeurt, dan kan er weinig misgaan. Ongemakkelijke of onwenselijke situaties kunnen altijd ontstaan. Je kan immers niet alles op voorhand voorspellen, maar het gaat erom hoe je daar vervolgens als stelletje, maar ook samen met de andere aanwezigen, mee om zal gaan.

Daarnaast zijn hygiene, persoonlijke verzorging en veilige sex, natuurlijk ook van belang.

Hier vind je geile verhalen over partnerruil

Wil jij meer weten over swingen en wat jij ervan vindt, of zoek je een goede manier om het idee eens bij jouw partner te introduceren, dan kan een geil verhaal over swingen een goed idee zijn. Je kan het sexverhaal samen lezen of aan elkaar voorlezen.

Online zijn er best wel wat sites te vinden met sexverhalen. De beste zijn toch wel Oops.nl en Sexverhalen.com. Hier vindt je namelijk ontzettend veel verschillende sexverhalen, ook over swingen, die je allemaal gratis kan lezen, zonder te moeten registreren.

Wil jij jouw partner verrassen met een verhaal over swingen, dan kan je die op voorhand al

Zoek je naar: partnerruil?

Druk dan nu hier voor gratis contact!