Lees de meest geile gratis sexverhalen van het internet

Melanie

Last updated: september 25, 2022

Een goed geschreven sexverhaal is geil om heel veel redenen. Het zet jouw fantasie aan het werk, geeft jou nieuwe ideetjes en het is spannend en opwindend om de fantasie van iemand anders te lezen. Sexverhalen zijn dan ook ontzettend populair. Er wordt onderscheid gemaakt in allerhande soorten geile sexverhalen.

Van erotische verhalen tot waargebeurde sexverhalen en van extreme sexverhalen tot aan alle mogelijk denkbare sexverhalen categorieën. Oudere vrouwen, een strenge meester, de stoutste dromen van beste vrienden, herinneringen aan de middelbare school, vrouwen van middelbare leeftijd. Het kan allemaal. Van een kinky verhaal tot een geil verhaal.

En mannen en vrouwen van alle leeftijden vinden het heerlijk en geil om al die spannende seksverhalen te lezen, te schrijven en in te sturen. Het mooiste? De meeste sexverhalen online, kan je helemaal gratis leden, vaak zelfs zonder dat je een account aan moet maken.

Categorieën

Wat zijn de beste sexverhalen sites van 2022?

Onze nr.
1

Opwindend

Meer dan 51.000 verschillende sexverhalen, vind je op Opwindend. In alle mogelijke categorieën in de meest uiteenlopende onderwerpen. En natuurlijk allemaal heel sexy en pikant. Veel mensen houden van sexverhalen, omdat het jouw fantasie aan het werk zet. Het is ook lekker om te lezen wat andere mensen fantaseren. Er zijn op Opwindend ook geen taboes. Je kan van Overspel sexverhalen tot aan Shemale sexverhalen lezen, en alles daar tussenin en omheen.

Je hoeft geen account aan te maken of andere gegevens te delen. Je kan er wel voor kiezen om een profiel aan te maken. Als schrijver en als lezer.

Voordelen
 • Je kan alle verhalen gratis lezen of gratis sexverhalen insturen
 • Je hebt de mogelijkheid om een profiel aan te maken, maar het hoeft niet
 • Opwindend.net is taboeloos
Nadelen
 • Er is veel reclame
Onze nr.
2

Ondeugende.date

Wanneer jij op zoek bent naar nieuwe sexcontacten, dan kom je vast en zeker ook op Ondeugende.date terecht. Het is steeds moeilijker om nieuwe mensen te leren kennen en zowel vrouwen als mannen gaan online op zoek naar seksuele bevrediging.

Je kan je gratis aanmelden en heel makkelijk in contact komen met vrouwen, mannen en koppels. Het maakt ook niet uit of je hetero of gay bent. Je kan op Ondeugende.date ook kiezen voor een anoniem profiel. Je hoeft je dan niet druk te maken dat iemand jou herkent, maar kan wel op jouw gemak op zoek naar een nieuw sexcontact.

Voordelen
 • Er zijn altijd ondeugende leden online met hetzelfde ondeugende doel
 • Vrouwen, mannen en stellen zijn welkom. Single of in een relatie, dat maakt niet uit
 • Je kan op een veilige manier flirten en nieuwe sexcontacten leren kennen
Nadelen
 • Vrouwelijke leden sturen ongevraagd naaktfoto's
Onze nr.
3

Gertibaldi

Dit Sexverhalen platform ziet er prettiger uit dan de meeste websites. Het is meer een blog vol met sexverhalen van allemaal verschillende mensen. Het leest prettig, is overzichtelijk en er zijn een paar interessante categorieën om uit te kiezen en er zijn tags die jou helpen de duizenden verhalen te filteren. De sex verhalen bestaan uit de geilste fantasietjes van andere mensen

Je hoeft geen account aan te maken of andere gegevens te delen. Je kan er wel voor kiezen om een profiel aan te maken. Als schrijver en als lezer. Het is namelijk ook heel eenvoudig om jouw eigen verhaal in te sturen. Op de sexverhalen kunnen reacties geplaatst worden en je kan een x-aantal sterren geven. Als je van sexverhalen houdt, dan ga je zeker even bij Gertibaldi kijken, want alles is gratis, het leest prettig en je vindt er de geilste verhalen.

Voordelen
 • Gertibaldi is helemaal gratis
 • Je hebt geen profiel nodig om verhalen te kunnen lezen
 • Alle mogelijke onderwerpen komen aan bod
Nadelen
 • Er zijn veel links naar andere sexsites
Onze nr.
4

SexMatches

Mannen, vrouwen en koppels van 18 jaar en ouder vinden elkaar op SexMatches. Hier kan je op zoek naar spannende flirts, nieuwe sexcontacten en alles wat daaruit voort kan vloeien. Steeds meer mensen gaan online op zoek naar sex. Op SexMatches weet je al zeker dat de andere leden, net als jij, sex willen. Je hoeft alleen nog maar de juiste match(es) te vinden.

Je kan je helemaal gratis aanmelden en je krijgt meteen 1 credit gratis. Je kan op een veilige en discrete manier op zoek gaan, want je bent bijvoorbeeld niet verplicht om een profielfoto te plaatsen. Dit is wel aan te raden, omdat je dan veel meer reacties en aandacht krijgt, maar het hoeft niet.

Voordelen
 • Iedereen is op zoek naar een sexmatch
 • Je kan op een veilige, anonieme en discrete manier op zoek naar sex
 • Er is continu een stroom van nieuwe leden, waardoor je snel iemand vindt die bij jou past
Nadelen
 • SexMatches maakt gebruik van fictieve profielen, met wie niet afgesproken kan worden
Onze nr.
5

Liefdevolle.date

Je kan je hier gratis aanmelden en gratis een profiel aanmaken. Vervolgens kan je zoeken op ‘seks voorkeuren’ en ‘categorieen’. Je kan eenvoudig de wederzijdse interesse peilen en bij een match kan je elkaar beter leren kennen in de chat. Hier zitten veel mannen en vrouwen die zoeken naar amateursex.

De verschillende soorten sexverhalen

Je kan het letterlijk zo wild en extreem niet bedenken, of er zijn geile sexverhalen over. Net zo goed zijn er ook heel veel erotische verhalen en sensuele sexverhalen. De meeste websites met sexverhalen kennen weinig taboes. Natuurlijk is er wet- en regelgeving waaraan men zich moet houden en vaak is dat dan ook de enige criteria voor het plaatsen van sexverhalen.

De sexverhalen worden vooral geschreven door gewone mensen, zonder schrijfervaring, die hun geile fantasietjes willen delen. Daar zitten heel goed geschreven sexverhalen tussen, maar er zijn ook geile verhalen die minder goed geschreven zijn. Er zijn sexverhalen websites met een Schrijf Service of een edit-programma die jouw sexverhalen beter maken.

Sexverhalen CategoryPics1

De geilste sexverhalen, de nieuwste sexverhalen, andere verhalen, over alle fantasieën die jij en andere mensen kunnen hebben, geschreven door gewone mensen en ingedeeld in alle mogelijke categorien, van heel erg kinky tot super sensueel, en alles daartussen in en omheen. Je vindt het op sexverhalen websites. Je kan je laten inspireren en ervan leren, genieten van de geile ervaring van een ander en jouw fantasieën voeden met allemaal nieuwe verhalen.

Zijn er sites waar de sexverhalen gratis te lezen zijn?

De meeste sites met sexverhalen zijn gratis en je kan de sexverhalen ook gratis lezen. Je hoeft er in de meeste gevallen niet eens een account voor aan te maken. Je kan gratis sexverhalen lezen en jouw eigen sexverhalen gratis insturen. Als die voldoen aan de schrijfeisen, dan worden die ook geplaatst.

Vaak vind je op sexverhalen websites ook heel veel linkjes naar websites waar je andere sex kan vinden. Webcamsex, sexdating, sexchat en alle andere vormen van online sex. Het kan zijn dat je op die sexsites wel dient te betalen voor bepaalde functies. De sexverhalen websites zelf, zijn in de meeste gevallen, helemaal gratis.